Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the uael domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/clients/client0/web2136/web/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wpforms-lite domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/clients/client0/web2136/web/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the astra domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/clients/client0/web2136/web/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wordpress-seo domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/clients/client0/web2136/web/wp-includes/functions.php on line 6114
Profesjonalne doradztwo gastronomiczne - O firmie - Bar Academy

Witamy Państwa w BAR ACADEMY. Nasza firma powstała w 2009 roku w Atenach a od 2015 roku dzielimy się naszym doświadczeniem na terenie Polski.

Co nas wyróżnia
Agnieszka Wijas

Co oferujemy?

Wspieramy naszą wiedzą i doświadczeniem, właścicieli lokali gastronomicznych oraz projektantów i architektów, pomagając tworzyć przestrzenie, które są zarówno funkcjonalne, jak i atrakcyjne wizualnie. Nasze doradztwo obejmuje konsultacje przed powstaniem projektu, co pozwala połączyć estetykę z praktycznymi rozwiązaniami gastronomicznymi, przekładającymi się na sukces biznesu.

Specjalizujemy się również w przygotowaniu pełnej dokumentacji HACCP oraz organizacji indywidualnych szkoleń, dostosowanych do potrzeb konkretnego lokalu. Dzięki naszym usługom poprawisz komfort pracy, jakość obsługi oraz doświadczenie klientów, co sprzyja zadowoleniu gości i długotrwałemu sukcesowi Twojego przedsięwzięcia.

"Doświadczenie to nie tylko wiedza, ale mądrość, jaką zdobywamy, rozwiązując problemy."

Jak działamy?

Nasze ponad 25-letnie doświadczenie w branży HoReCa to ogromna wartość, którą dzielimy się z naszymi klientami. Doskonale rozumiemy specyfikę rynku gastronomicznego oraz codzienne wyzwania związane z prowadzeniem lokalu, dlatego oferujemy profesjonalne doradztwo w zakresie projektowania przestrzeni. Bazując na naszej wiedzy i doświadczeniu, wskazujemy, jak zaprojektować lokal, by osiągnąć realny sukces. Skupiamy się nie tylko na estetyce, ale przede wszystkim na ergonomii i wygodzie obsługi. Uwzględniając zasady psychologii zachowań gości oraz sensoryki, nasze rekomendacje pomagają stworzyć przestrzeń, która ułatwia codzienną pracę, zwiększa komfort klientów i wspiera rozwój biznesu.

Szkolenia indywidualne

Nowoczesne rozwiązania dla gastronomii

Dlaczego my?

Wieloletnia praktyka w branży gastronomicznej udowadnia, że sukces w prowadzeniu restauracji, pubu czy kawiarni wymaga nie tylko pasji, ale i precyzyjnego planowania. Nasza wiedza i doświadczenie są kluczem do skutecznego przekształcenia Twojej wizji w rzeczywistość, zapewniając solidne fundamenty dla Twojego biznesu.

Liczy się bowiem bardzo dyskretny przekaz, który nienachalnie i w wysublimowany sposób zaprosi gości do Waszego stołu.
Agnieszka Wijas, założycielka Bar Academy
Kelner na sali konsumpcyjnej musi być niczym artysta na scenie – dla Waszych gości chwile spędzone w restauracji są bowiem celebracją dnia.
Agnieszka Wijas, założycielka Bar Academy